Fångstrapport

Fångstrapport - Nyheter

Rivstart på Vårfisket i ny båt!

2021-04-13

Vårfisket har startat och fisket är riktigt bra nu! Extra roligt är det nu i och med att i år fiskar vi ifrån en sprillans ny båt! En Silver Shark BRX som i grundutförandet är designad för sportfiske med kastdäck både fram och bak. All elektronik kommer från Garmin. Stort tack till Tomas på Trosa båt o tralier, min nya samarbetspartner.

Vi har fiskat gädda i några dagar på Vänern med gott resultat, många fina gäddor. Även i skärgården har det nappat bra på både öring och gädda.

  

Fiskehälsningar 

Sportfiskeguide Robert Krantz

070 5595759

Rapport Höstfisket

2020-10-01

Här kommer en liten rapport om senaste tidens fiske. Fisket har varit fantastiskt på senaste tiden! Mycket bra Abborrfiske med både många och stora. Bästa dagen hitills var 163 stycken. Sommarens Gösfiske har varit riktigt bra både antalsmässigt och storleksmässigt. Ord är överflödiga när det finns bilder :) 


Fiskehälsningar 

Sportfiskeguide Robert Krantz

070 5595759

Senaste tidens fiske...

2019-05-03

Här kommer en liten rapport om senaste tidens fiske. Jag hade förmånen att ta ut 13 åriga Jesper och pappa Magnus på lite förleksfiske på Gädda och det var riktigt roligt fiske. Gäddorna stod riktigt grunt men högg slarvigt på grund av det fina vädret .10 gäddor lyckades dom peta upp med en fin topp på 5.3 kg. Bästa betet var en offsetriggad mcrubber junior i färgen firetiger. Sedan har det blivit några fina gösar på vertikalfiske där min gäst Adam fick sin första gös någonsin,

en riktig praktfisk på 6 kg. Lite privatfiske har det även blivit och största gäddan hitills i år var en fining på 101 cm. Kontakta oss om du är sugen på bra fiske för nu är det läge.


Fiskehälsningar 

Sportfiskeguide Robert Krantz

070 5595759

Ny hemsida

2019-03-20

Jag har tagit beslutet att starta upp fisketur.nu igen! Hade den under många år tidigare och under förra året låg den helt nere. Nu är det dags igen att via denna nya hemsida rapportera om fisket jag bedriver samt dela med mig av bilder från fisket.


Snart drar fisket igång på allvar och det är mycket som ska hinnas med. Jag har kompletterat båten med en autopilot vilket kommer göra trollingfisket både roligare och lite enklare. Ny elektronik är installerad, en ny HDS12 samt en HDS10 sitter på plats och ger bra information under fisket. Nya trolling-spön från Savagear är inhandlade samt alla flytoveraller är bytta inför säsongen. Nu är vi redo för FISKE!!!  


Ser fram emot säsongen 2019 och hoppas på att fisket blir grymt bra!!!


Fiskehälsningar 

Sportfiskeguide Robert Krantz

070 559 57 59